Prijslijst - Feestelijke menu's

 

KIEZEN VOOR BBQ PATRICK IS KIEZEN VOOR KWALITEIT,  KWANTITEIT EN PRESENTATIE

Soepen

  • Fluweelzachte broccoliroomsoep 
  • Feestelijke tomatensoep
  • Asperge roomsoep met puntjes
  • Bouillabaisse


Warme voorgerechten

  • Normandische tongrolletjes ,/ grijze garnalen / crème van pastinaak 
  • Papillotte van zalm  
  • Bordje  met  witte Noordzeevis  / garnaaltjes  in  een witte wijnsaus
  • Op vel gebakken zalmfilet  / roomsaus met een infuus van peterselie
  • Marmite Dieppoise: bordje met het allerbeste uit de zee. Tongrolletjes - coquille St. Jaques - zalm - zeeduivel  - grijze garnaaltje
  • Kort gebakken Black Tiger scampi,s   
  • Gebakken St. Jacobsnootjes / garnituur 
  • Artisanale Garnaalkroket

​De voorgerechten ​kunnen ook als hoofdgerecht verkregen worden

Koude voorgerechten

  • Zacht huisgerookte Schotse zalm met een crème van mascarpone , zure groentjes  en geroosterde bio-brioche
  • Gravad Lax - Gemarineerde zalmcarpaccio  - garnituur 
  • Tomaat /  Grijze Noordzeegarnaatjes  / Kwarteleitjes / krokant slaatje
  • Slaatje met Italiaanse Ham , filterdun gesneden 
  • Carpaccio van tomaat - coeur de boeuf - met grijze Noordzee garnalen
  • Hennepotje van het huis met fris slaatje van jonge scheuten en z'n vinaigrette
  • Kreeft  Belle-Vue met z'n garnituur 
  • Carpaccio van runderhaas - Belgisch wit-blauw - met Parmezaanschubben en geroosterde pijnboompitten


Hoofdgerechten

 ** Geroosterde Cote à l os  / Cognacsaus / verse Bearnaise  / Rozemarijnaardappeltjes  / Provencaalse groenten / Seizoensgroenten 

                                             * Belgisch WIT - BLAUW   * CHAROLAIS  * Simmenthal    * Wagyu

** Geroosterd Varkenshaasje  / cognacsaus / verse Bearnaise / rozemarijnaardappeltjes of Gratin Dauphinois / Provencaalse groenten / seizoen


** Geroosterde KALFS - cote à los   / cognacsaus / kalfssaus  / bearnaise / rozemarijnaardappeltjes / seizoensgroenten

** Gebakken Kalkoenfilet- gebraad  / jus  / rozemarijnardappeltjes / seizoensgroenten

** Traag Gegaard  Kalfsgebraad   - LIMOUSIN Melkkalf - uit de Corrèze met bijpassende kalfssaus

** Varkenswangetjes   ( spéc ) / frietjes / groentjes warm en koud

** Geroosterde filet van Hertenkalf met wintergroenten  / Gratin Dauphinois /

** Stoofpotje van hertenkalf  / wintergroenten / gratin / 

 

 

 

Barbecue Patrick

Langemarkseweg 21
8904 Boezinge
T: +32 57 48 62 17
G: +32 473 75 68 68
info@bbq-patrick.be
BE 0838545501