Koude hapjes:Enkel Klassevolle en Feestelijke hapjes op je bord .Kiezen voor BBQ PATRICK is kiezen voor Kwaliteit ,Kwantiteit en presentatie. |
|||||
Gravad Lax - Gemarineerde zalmcarpaccio op de wijze v/h huis - |
|||||
Carpaccio van zalmhaasje, bruschetta en tartaar van zongedroogde tomaatjes | |||||
Huisgerookte SCHOTSE Zalm / garnituur | |||||
Gazpacho - koud Spaans soepje - | |||||
Glaasje met handgepelde grijze Noordzeegarnalen (garnaalcocktail) -dagprijs- | |||||
Geroosterde Gamba / Fleur de sel | |||||
Oesters geopend - (Marennes Oléron) - | |||||
Mini tomaat-garnaal -Grijze garnalen -dagprijs- | |||||
Sushi met zalm, wasabi en bijpassend sausje - vanaf 80 personen) | |||||
Zoetzuur gemarineerde tartaar van rode biet met haringfilet | |||||
Hapje van het Beste uit de Zee - Tartaar van tonijn / zalm / coquille - lux- | |||||
Hapje van gerookte rivierpaling, met guacamole, appelbalsamico , een gel van rode biet en chuka wakame | |||||
Carpaccio van coeur de boeuf met verse grijze Noordzeegarnalen - dagprijs - | |||||
Toastje met rillette à l'ancienne , sneetjes spéciaal Frans Brood die wij zelf afbakken en beleggen met huisgemaakte artisanale rillette | |||||
Toastje met Tartaar van Zongedroogde tomaatjes , Mozarella en bacilicum | |||||
Broodjes , rijkelijk belegd |
|||||
|
|
|
Mini-witte worst : -Natuur - Ham - Kaas - | |
Hapje van het beste van het konijn in een jasje van pacetta - op een stokje | |
Gekruid / gemarineerd kippenboutje | |
Bradade van gemarineerde Kipfilet | |
Bordje met gebakken / gekruid spek | |
Scampi spiesje -Black Tiger Scampi's - | |
Geroosterde Gamba / Fleur de Sel | |
Geroosterde Coquille St. Jaques / fleur de sel / zeekraal | |
**: Warme Oesters - Marennes Oléron - gegrild en gegratineerd - |
Door de hoogste aandacht te besteden aan al onze gerechten op de bbq, blijft de artisanale smaak van de traditionele bbq bewaard
|
|
|
Apero – soepje
|
|
Italiaanse Pizza-punt met Grijze Noordzeegarnaaltjes // Zalm // Parmaham // Gekookte Ham // Zeevruchten | |
kort gebakken Black Tiger Scampi' s -Diabolique - ( warm en hot ) - saffraansausje - currysausje | |
Vol -au Vent Hapje van het Huis | |
Warm hapje uit de Noordzee : Noordzeetong / Lotte / Pladijs / Garnaaltjes | |
Mossels "Escabeche" (seizoen) | |
Oostends tongrolletje met garnaaltjes in een witte wijnsaus | |
Geroosterde Gamba / Fleur de Sel | |
** Warme oesters - Marennes Oléron - Gegrild en gegratineerd | |
Crème van eekhoorntjesbrood met foie gras en een krokantje van Parmaham | |
Garnaalkroketje - artisanaal - // Kaaskroketje | |
Geroosterde Coquille , St.Jacobsnootjes / fleur de sel / zeekraal | |
Hapje van kipfilet met zachte curry, afgewerkt met panko | |
Hapje van kipfilet in Thaise kruidenmarinade met citroengras, afgewerkt met panko | |
Hapje van kipfilet, gemarineerd in Japanse teryaki met panko en sesamzaad |
WALKING DINNER : - enkele voorstellen ...... - wij luisteren in de eerste plaats wat jullie wensen en voorkeuren zijn !
|
|
Bordje Risotto en gebakken Schotse zalm / groentjes | |
Bordje varkenswangetjes van het IBERICO-Varken met frietjes en warme groentjes | |
Bordje gebakken Schotse Zalm / infuus van peterselie / aardappeltjes | |
Geroosterde cote à l os / cognacsaus / verse bearnaise / Provencaalse groentjes / rozemarijnaardappeltjes |
** Zie pagina ''Pizza ''
|
|
|
Langemarkseweg 21
8904 Boezinge
T: +32 57 48 62 17
G: +32 473 75 68 68
info@bbq-patrick.be
BE 0838545501